Stichting de Reiziger
Stichting de Reiziger Chr. cadeau- en boekwinkel is opgericht door Annie Prins en is een boekwinkel zonder winstoogmerk die volledig gerund wordt door alleen maar vrijwilligers.
Momenteel zijn er 5 enthousiaste vrijwilligers betrokken bij Stichting de Reiziger. Een aantal vrijwilligers ondersteunen de stichting niet alleen met raad en daad, maar ook financieel. Dat is ook hard nodig.
Omdat een goed gesprek en iemand bemoedigen voorop staat bij De Reiziger, en niet omzet en verkoop, is de Reiziger mede afhankelijk van giften en maandelijkse financiële ondersteuning.
Het zou fijn zijn als we ook op uw steun mogen rekenen.
Het doel van Stichting De Reiziger is om via de (web)winkel een actieve bijdrage te leveren aan de ondersteuning en opbouw van christenen in Oldemarkt, Wolvega en omgeving.
De visie wordt tot uiting gebracht door vier speerpunten: geloven, ontmoeten, evangelisatie en betrokkenheid.
Het geloven komt naar voren in ons assortiment Bijbels, christelijke boeken, geschenkartikelen, kaarten, films en muziek.
Ook ontmoeting heeft een heel belangrijke plaats. Er is alle ruimte voor een goed gesprek en onderlinge ontmoeting.
Wij horen vaak van onze klanten dat er een bijzonder fijne sfeer hangt in onze winkel. En dat ze zich welkom voelen.
Als evangelisatie wordt er in 2017 gestart met het geven van een (klein) kinderbijbeltje aan mensen die een geboortekaartje in de winkel inleveren, op die manier krijgen ook kinderen het evangelie te horen die het anders misschien niet te horen zouden krijgen.
Daarnaast betrokkenheid door  mensen die ziek zijn, iets te vieren hebben, wachten op uitslagen of het gewoon nodig hebben een bemoediging te sturen.
Wij zijn van woensdag t/m zaterdag geopend en iedereen kan zo binnenlopen voor een goed gesprek evt. met een kop koffie of thee, maar natuurlijk ook voor een aankoop.
Stichting De Reiziger Chr. cadeau- en boekwinkel
Annie Prins (Voorzitter en oprichtster)
Rabobankrek.nr. NL73RABO0321066898
Stichting de Reiziger:
KvK: ingeschreven in het Handelsregister:  61578053
RSIN/Fiscaalnummer: 8543.99.501
IBAN nummer: NL73 RABO 0321 0668 98

Informatie over online geschillen:

De Europese Commissie biedt consumenten de mogelijkheid om online geschillen op te lossen volgens Art. 14 paragraaf 1 van de ODR (platform voor geschillen). Het platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr) dient als site waar consumenten buiten de rechtszaal geschillen voor online aankopen kunnen oplossen.